ads

Video ‘Rampas’ Anak Yang Viral Semalam,Bapa Tampil Jelas Perkara Sebenar.SEJAK semalam, viral video di sebuah mahkamah menunjukkan Datuk SM Faisal Nasimuddin cuba ‘merampas’ anaknya dari dakapan bekas isterinya di mahkamah.

Video tersebut mendapat perhatian netizen apabila ramai yang melahirkan rasa simpati terhadap anaknya yang dilihat tidak mahu melepaskan ibunya.
Selepas menerima kritikan dan kutukan dari netizen yang mendakwa dirinya tidak berperikemanusiaan kerana mahu merampas anaknya secara paksaan, Datuk Faisal telah membuat penjelasan tentang apa yang berlaku di laman Instagramnya sendiri.
Menurut Datuk Faisal, pihak bekas isterinya mula mencetuskan provokasi dengan melaungkan kata-kata nista terhada dirinya dan keluarga sehingga menyebabkan suasana mula menjadi tegang, tetapi beliau tidak menunjukkan apa-apa tindak balas.
Jelasnya lagi, kehadirannya ke mahkamah bersama keluarga hanya untuk melepaskan rindu yang terbuku untuk melihat anak mereka, bukannya menimbulkan sebarang masalah antara kedua belah pihak.
Datuk Faisal turut memberitahu bahawa dia telah mendapat kebenaran dari pihak mahkamah untuk bersama anak-anak mereka selama satu hari dan mahkamah bersetuju untuk meninggalkan anak sulong mereka kepada ibunya kerana kanak-kanak itu tidak sihat.
Tambah beliau, dalam video yang menunjukkan dirinya cuba merampas anaknya  itu sebenarnya berlaku apabila  bekas isterinya telah menunjukkan keengganan melepaskan anak mereka dan menyebabkan kanak-kanak itu berasa keliru dan takut.
Beliau juga mendedahkan bahawa bekas isterinya tiba-tiba rebah dan mendakap anaknya itu dengan kuat, dan menampakkan bahawa beliau sedang merampas anaknya, tetapi pada dasarnya beliau hanya merayu kepada isterinya agar dibernarkan untuk berjumpa dengan anaknya itu.
Kami kongsikan penjelasan sepenuhnya yang dibuat oleh Datuk Faisal, semoga ia dapat menjelaskan perkara yang menjadi tanda tanya di fikiran semua pihak.
Sumber: MYNEWSHUB.CCSUMBER:MYNEWSHUB.CC

No comments

Powered by Blogger.