ads

Seorang Tentera Laut Teruja Pulang Ke Rumah Dan Ingin Membuat Kejutan Besar Buat Isterinya!!namun lihat apa yang dia dapat....Luluh Hati Suami! Seorang Tentera Laut teruja pulang ke rumah dan ingin membuat kejutan besar buat isterinya, NAMUN sebaik pintu rumah dibuka, beliau hampir pengsan tengok tubuh isterinya tanpa seurat benang sedang di ‘RATAH’ lelaki negro.
Seorang Tentera Laut Amerika Syarikat yang teruja dibenarkan pulang lebih awal daripada tugasan untuk menemui keluarga, terkejut apabila tindakan mahu merakam ekspresi isterinya berakhir dengan wanita tersebut sedang bercumbu dengan lelaki lain yang juga anggota tentera di rumah mereka.
Dalam rakaman yang kini viral, kepulangan tentera tersebut kelihatan disambut dengan teriakan gembira anak perempuannya namun dia terus berjalan lalu memasuki bilik air dalam bilik tidurnya di mana si isteri sedang dalam keadaan bogel bersama lelaki asing berpakaian penuh.
Dapat didengar isterinya kelihatan amat terkejut lantas untuk menutup malu dia menjerit, “Apa kamu buat di sini?” lantas dijawab suaminya, “Apa yang kamu buat? Mencurangi saya?”
Si suami kemudiannya menghalau lelaki tersebut hingga ke luar rumah sambil bertanya nama dan pangkatnya, selain meminta supaya memandang pada kamera telefon bimbit, membuatkan lelaki tersebut terus melarikan diri.

No comments

Powered by Blogger.